Vælg vinduer i den rette stil

29 juli 2022
admin

editorial

Har du en omfattende renovering af din og din families bolig på tegnebrættet? Så bør du indlemme en udskiftning af alle husets vinduer i dine planer.

Hvis huset har en del år på bagen, er der en overvejende sandsynlighed for at det trænger til nye vinduer. Læs med her, og få god rådgivning omkring køb af nye vinduer.

Hvilke typer vinduer findes der?

Der findes flere forskellige typer vinduer med hver deres særlige egenskaber.

Dannebrogsvinduer er klassiske vinduer inspireret af det danske flag, med to små felter og to aflange felter. Vinduerne har et charmerende udtryk, der passer godt til ældre huse. Dannebrogsvinduer er sidehængte og åbner altid udad.

image

Bondegårdsvinduer er idylliske vinduer med sprosser, som oftest ses i ældre huse. De er perfekte til dit hjem, hvis du ønsker et klassisk, hyggeligt eller landligt look. Bondegårdsvinduer er ligeledes sidehængte og åbner også altid udad.

Frederiksbergvinduet er et smukt og elegant sidehængt vindue, der passer perfekt ind i murede villaer, patriciervillaer og etageboliger. Vinduet fås med termoruder i fyrretræ og træ/aluminium. Et Frederiksberg vindue ligner meget det kendte Dannebrogsvindue med sprosser og forskelligt antal fag.

Hvilken type vinduer passer perfekt til dit hjem?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af flere faktorer, f.eks. dit hus’ alder og stil, dine personlige præferencer, og om du leder efter nye vinduer af æstetiske eller praktiske årsager (eller begge dele).

Hvis du bor i et ældre hus, kan klassiske vinduer som f.eks. danske flagvinduer eller bondehusvinduer være det bedste valg for dig. Hvis du renoverer et mere moderne hus, kan elegante sidehængte vinduer som Frederiksberg-vinduer kan være den bedste løsning.

I sidste ende er beslutningen op til dig – der er mange forskellige typer vinduer på markedet, så tag dig god tid til at undersøge og finde de perfekte vinduer til dit hjem. Find de mange vinduer hos Klarwindows.

Flere Nyheder