Hvorfor vælger man at blive boligadvokat?

04 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan roligt sige, at det sjældent er sådan et fag som en boligadvokat, som man lige dumper ned i, da det kræver en uddannelse, og man sjældent ser en, der ikke er uddannet, men bare har møvet sig ind på markedet, fordi de fandt det interessant lige at prøve af.

For eksempel er der jo meget ufaglært arbejde, som der kan føre til en længere karriere, der kan vare resten af livet, hvis man er heldig, uden man egentlig har fået diplom på det.

Men det kan så også være noget arbejde, som man så bare laver, uden man går så meget op i det, fordi man helst bare gerne vil tjene penge.

Det skal så samtidig ikke forstås som, at en boligadvokat ikke kan finde ud af at holde fri, men det er et erhverv, som der er meget prestige og ansvar i, så man er altid på dupperne og parat til at træde ind i den rolle, hvis der skulle være brug for det.

image

Din boligadvokat har specialiseret sig

Hvis du spørger den enkelte boligadvokat, hvorfor man lige endte med at blive sådan en, så er der nok mange forskellige svar, men man finder i hvert fald en dedikation og determinering for at komme ind i det her erhverv og være blandt de bedste, da der netop står meget på spil.

Det kan være, du ikke finder det at være boligadvokat særligt sexet eller spændende, men når du står og får brug for sådan en – og det kan ske tit i dit liv – så vil du prise dig lykkelig over, at der er nogle, som der har valgt at gå den vej i livet.

Og her finder man blandt andet eBoligadvokat.dk, og det er måske at presse den at sige, de er de bedste, for der vil altid være delte meninger og enkelte utilfredsheder, det er bare ren statistik, men de er i sandhed blandt de bedste!

Flere Nyheder