Hvor længe skal en omgang børneunderholdning stå på?

11 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes jo mange forskellige former for børneunderholdning, og de fleste koster penge, om det er noget, som man ansætter til at underholde i en bestemt periode, hvilket kan være til en børnefødselsdag, eller man køber noget legetøj til dem, som de kan underholde sig med.

Ellers vil det i hvert fald tage tid, hvis man så skal lave det selv, eller man skal afsætte tid til at lege sammen med ens børn eller barn.

Mange gange forsøger forældre dog netop at betale med tid eller penge, så børnene kan underholde sig selv eller blive underholdt.

Der er dog intet i vejen for at bestille professionel underholdning til en børnefødselsdag som eksempel; og hvis det er virkelig godt, så kan man måske forlænge perioden på stedet, eller man laver en ny aftale med det samme.

Men andre gange er der næsten tale om ansvarsfralæggelse.

image

Børneunderholdning i den rette mænge og i den rette periode

Man har en romantisk forestilling om, at man altid er oplagt til at lege med ens børn, om det er med legetøjet eller ude i naturen.

Men sandheden er som regel, at man kommer til kort i de fleste hverdage, hvor man ikke har overskuddet til så meget, når man kommer hjem efter arbejde – specielt ikke hvis man har været oppe hele natten for at få barnet til at sove.

Dog bliver man nødt til at give lidt af sig selv, så man opbygger et forhold til ens børn og barn.

Hvis man mobiliserer energien til det i god tid, så kommer det som regel ikke bag på en, og man kan bedre overskue det, fordi man har forberedt sig både fysisk og psykisk til det.

Og måske har man endda lært et par fifs af den live-børneunderholdning, som man havde inviteret på besøg ved en anden anledning.

 

Flere Nyheder