Gør det til en helhedsoplevelse for dit selskab i Køge

03 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Man har allerede fundet ud af, at ens selskab fra Køge skal ud til https://hojeruplund.dk/selskaber/ for at hygge sig og spise.

Menuen er også bestilt, og man ved, hvilket tidspunkt man skal ankomme for at få den varme mad, så man er da også begyndt at glæde sig.

Det er også en weekenddag, så der er god tid at løbe på, så du som arrangør begynder at overveje at dukke op i god tid i området, fordi der er så pænt, og vejret ser også ud til at arte sig fra sin gode side, så du kan nyde omgivelserne.

Derfor begynder du at overveje, om andre i dit køgensiske selskab også kunne have samme tanke eller være med på idéen, hvis de heller ikke har andre planer for dagen.

For der er sådan set meget, som man kan gøre i området, når man alligevel er i denne del af landet.

Få set lidt mere som selskabet fra Køge

Et eksempel kunne være at starte tidligt ud og besøge Stevnsfortet, hvor man måske kan få en guidet tur og få en forklaring på de historiske omgivelser og seværdigheder, der var med til at gøre dette sted et vigtigt område under Den kolde krig.

Bagefter kan man netop tage på bemeldte sted, som er omdrejningspunktet for turen, for nu er man blevet sulten af at gå så meget, og man har noget at snakke om over maden.

Det er bagefter, når maden har fundet hvile i maven, at man kan gå en længere eller kortere tur i de naturskønne omgivelser med udsigt over Stevns Klint.

Er man ikke så meget til at gå den dag, så kan man bare blive på stedet et par meter væk og se den spektakulære kirke, der er ved at falde i vandet – og man kan endda komme ind at kigge i den!

Flere Nyheder