Gå helt fortabt i en spillehal!

08 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

En spillehal er et hyggeligt sted, og mange af os danskere forbinder det med hygge og sjove aktiviteter, hvor man gerne skal prøve at besøge sådan en, når man er i et fastliggende tivoli eller et omrejsende kræmmermarked.

Man kan nemlig godt have lette spillehaller, som man lige kan stille op, og så er der de legendariske i tivolier, hvor man kan finde bestemte personer, der næsten besøger stedet dagligt, mens de sidder ved de sædvanlige maskiner.

De fleste af os skal lige prøve lykken, da det er en del af det sjove og interessante at se, om man også lige kan vinde nogle jetoner, penge eller en præmie, når man er sådan et sted.

I den forbindelse kan man langt fra sige, at den gennemsnitlige dansker er ludoman i det omfang, for det er en del af oplevelserne sådan et sted på lige fod med, at man hurtigt vil videre til en rutsjebane eller noget andet.

En spillehal kan antage forskelligheder i omfang med videre

Man kan også finde mere faste spillehaller herhjemme i Danmark, der ikke er en del af andre former for oplevelsesformer, der er slået sammen.

Således kan man finde en spillehal i Roskilde blandt flere steder.

Nogle er dog bestemt mere indbydende at besøge end andre, fordi de kan gemme sig i en smøge, hvor der dårligt nok er reklamer for dem, mens tvivlsomme typer befinder sig ude foran.

Sådan et sted er måske mere et skalkeskjul for andre, ulovlige, aktiviteter, og måske hvidvasker man penge her.

Men heldigvis eksisterer der også andre spillehaller, som lokker unge som gamle – så længe man er gammel nok – til at prøve lykken på alt fra en enarmet tyveknægt til et roulettebord.

Her føler man næsten, at man står i Las Vegas, for der er måske ikke nogle vinduer eller ure til at afsløre tid og sted, så man kan fortabe sig fuldstændigt her.

Flere Nyheder