Få styr på din parkeringsplads med en parkeringsvagt

02 maj 2022
Lotte Hindsberg

editorial

De fleste har prøvet at køre rundt og rundt for at lede efter en parkeringsplads for så til sidst vælge at parkere et sted, som måske ikke er helt i orden. Måske for ikke at komme for sent til et møde eller en anden form for aftale kan det være nødvendigt.

Det kan du blandt andet som firma gøre noget ved – for eksempel ved at få et parkeringssystem som UnoPark med tilhørende parkeringsvagt. Et system der er med til at sikre, at skulle nogen parkere ulovligt på din parkeringsplads vil de få en bøde – og det foregår uden, at du skal bruge tid og kræfter på det, da firmaet står for alt det praktiske. 

parkeringsvagt

En fast rådgiver

Fordelen ved at benytte sig af et parkeringsselskab er, at du får et system, der passer til dig og dit firmas behov. Du sikrer, at det er muligt for dig og dine ansatte at kunne parkere let og smertefrit hver dag. Det samme gælder for de gæster, du får i firmaet. Det kræver blot, at de henter en “parkeringsbillet”. Enten via en app eller et online parkeringssystem. Inden du starter, får du tildelt en fast rådgiver, som hjælper dig med at få klarlagt dit behov – og som du kan kontakte, hvis der skulle ske ændringer. 

Der vil flere gange dagligt komme en parkeringsvagt forbi og uddele eventuelle bøder til biler, der ikke må holde på din parkeringsplads. Samtidig vil det øge sikkerheden omkring dit firma og dine ansatte. Der vil også blive sat skilte op om, at det er en privat parkeringsplads, hvor det er ulovligt at parkere uden foregående aftale.

Ønsker du betalingsparkering er det også en mulighed, og igen foregår det hele enkelt og let via digitale systemer, så du ikke skal bekymre dig om administration og andre besværligeheder i forbindelse med parkering.

Flere Nyheder