Er du manden, der har alt? Ønsk dig et tilskud til nye vinduer i gave

25 oktober 2021
emilie_jacobsen

editorial

Klager din familie ofte over, at det virker som, at du har alt, når de skal købe gave til dig? Måske sidder du hver jul og fødselsdag og knokler for at finde på noget at ønske dig. Har du endnu ikke fået skiftet dine vinduer til trelagsglas, er det en god ide, at du i år ønsker dig et tilskud til det. På den måde kan du få et lagt bedre indeklima og samtidig spare penge på varmeregningen.

Måske har du ikke fået skiftet dem, fordi det kræver tid og overskud at få gjort. I det tilfælde kan du selvfølgelig også ønske dig hjælp fra venner og familie til det. Når I aftaler en dag, hvor de kommer, vil det være langt nemmere for dig at få det gjort.

Vil I stå for hele processen med nye vinduer selv, kan I sagtens gøre det. Du kan invitere dem forbi, så de kan hjælpe dig med at måle op, derefter kan du bestille vinduerne på nettet og så få vennerne til at komme forbi igen, når vinduerne skal monteres. Dermed får du også holdt dig selv op på, at det bliver gjort. Et af de steder, hvor du kan bestille vinduer på nettet, er klarwindows.co.uk.

Sådan måler du op til vinduer

Det kan måske lyde fjollet at foreslå, at du inviterer en eller flere venner forbi for at hjælpe dig med at måle op til vinduer. Har du mange vinduer med mange forskellige mål, vil det dog lette dit arbejde markant, når du får dem til at komme.

Når du måler op til vinduer, skal du altid måle på ydersiden af vinduet. Sørg for at måle flere gange og at måle forskellige steder på vinduet. Dermed sikrer du, at du får de helt rette mål. Træk 2 centimeter fra hulmålet, så har du karmmålet på vinduet. De sidste to centimeter skal udgøres af en fuge, der holder vinduet på plads og tætner det.

Flere Nyheder